← Back to topics
Topic

Evo prvi topic..:)

n
nemusns
Test, Test(o), Test(enina), Test(is), Test(era), Test(ament) ;D

Nisam hteo nista pametno reci, samo da izrazim svoju srecu sto z-trening opet radi i napreduje. :)
a
adminModerator
Hvala :)
r
rajkon
Wow, mr. Global Moderator! :)
i
igorb
uu xtra forum ;D
Bas dugo nisam bio na Z-Treningu, posto dugo nisam radio nista pametno ;) sad se opet vracam programiranju :)
a
andrejko
Pozdravaljm potez! To se lepo zahvalite Velikom Bratu (ili ti Zlateskom) sto vam je sve ovo omogucio :-)
t
trobok
hvala ti veliki brate sto si meni slepom otvorio oci

svaka cast za forum :)
3
3majko
Lepo lepo, ima se može se. :) Šalim se naravno. Drago mi je da radi forum, i da je sve ok. Nadam se da ću i ja sada da se aktiviram i da zapravo počnem da radim neke od primera ovde sa sajta, jer imao sam ja nalog ovde odavno, pa nisam dolazio, pa sam zaboravio šifru itd itd....

Samo, i dalje ne rade linkovi za uputstva i to (pri dnu svake strane na sajtu), pa ako bi neko bio ljubazan da mi objasni kako ide procedura što se tiče izrade zadataka koji su postavljeni ovde.

Zavaljujem duboko! :)
a
aiwass
Pozdrav i od mene!
r
renovator
evo ja opet da prokomentarisem, tj. da dodam utiske..
zaista je mnogo bolje ovako,kada je forum "odvojen"..Fenomenalno je.
Svaka cast jos jednom !
n
nemusns
Zar nisi to vec rekao? :D
r
renovator
pa bas i nisam :)
Hoces reci, da nisam lud :)
Daj boze da nisam
s
stratincica
buahaha pa ovde ima gomila savicevih pulena.....e pa ja nemam pojma sta da pohvalim kad forum nisam ranije posecivala.....al ajd kao da kazem da je bolje ovako.....odvojeno....pojma nemam zasto.....
r
rajkon
Za one koji ne znaju, Savicevi puleni su sekta jedne (tj dve) generacije mladih petnichara sa seminara rachunarstva :)