nTest, Test(o), Test(enina), Test(is), Test(era), Test(ament) ;D
Nisam hteo nista pametno reci, samo da izrazim svoju srecu sto z-trening opet radi i napreduje. :)
rWow, mr. Global Moderator! :)
iuu xtra forum ;D
Bas dugo nisam bio na Z-Treningu, posto dugo nisam radio nista pametno ;) sad se opet vracam programiranju :)
aPozdravaljm potez! To se lepo zahvalite Velikom Bratu (ili ti Zlateskom) sto vam je sve ovo omogucio :-)
thvala ti veliki brate sto si meni slepom otvorio oci
svaka cast za forum :)
3Lepo lepo, ima se može se. :) Å alim se naravno. Drago mi je da radi forum, i da je sve ok. Nadam se da ću i ja sada da se aktiviram i da zapravo poÄnem da radim neke od primera ovde sa sajta, jer imao sam ja nalog ovde odavno, pa nisam dolazio, pa sam zaboravio Å¡ifru itd itd....
Samo, i dalje ne rade linkovi za uputstva i to (pri dnu svake strane na sajtu), pa ako bi neko bio ljubazan da mi objasni kako ide procedura Å¡to se tiÄe izrade zadataka koji su postavljeni ovde.
Zavaljujem duboko! :)
revo ja opet da prokomentarisem, tj. da dodam utiske..
zaista je mnogo bolje ovako,kada je forum "odvojen"..Fenomenalno je.
Svaka cast jos jednom !
nZar nisi to vec rekao? :D
rpa bas i nisam :)
Hoces reci, da nisam lud :)
Daj boze da nisam
sbuahaha pa ovde ima gomila savicevih pulena.....e pa ja nemam pojma sta da pohvalim kad forum nisam ranije posecivala.....al ajd kao da kazem da je bolje ovako.....odvojeno....pojma nemam zasto.....
rZa one koji ne znaju, Savicevi puleni su sekta jedne (tj dve) generacije mladih petnichara sa seminara rachunarstva :)