← Back to topics
Topic

!OBAVEZNO! :)

s
sidejan
Pozdrav svima!
Samo jedan mali predlog da uputim svim posetiocima z-trening.com-a.
Pozovite bilo koga ko bi moga barem malo da bude zainteresovan za ono sto se desava i radi na ovom site-u kako bi se povecala mreza i povecala konkurentnost. Po mom misljenju je veoma mali broj ljudi koji redovno rade zadatke ... sto nije bas lepo :(. Bilo bi dobro kada bi bila veca masa bas mladjih (manje od 15-16god) koji bi poceli ranije da se upustaju u ove vode ...

ZA SVE, A POSEBNO ZA Z
A za tebe Z imam predlog ... da u forum stavis medju glavne rubrike rubriku 'edukacija' (ili neko lepse ime :)) i mozda neke podforume u toj edukacija ... a svrha te rubrike bi bila da bi razni posetioci site-a mogli da pisu svoje clanke o raznim temama ... od sortiranja, dijkstrinog algoritma, do network flow-a i sl. stvari ... a koje bi sluzile 'needukovanim' mladjim programerima da se upute ... i onda bi na te clanke ostali mogli da dodaju (opet u vidu foruma) ispravke, dodatke i sl ... a te podrubrike bi bile npr:
-Teorija brojeva
-Grafovi
-Geometrija
-Strukture podataka
-Dinamicko programiranje
...
Sa nestrpljenjem ocekujem komentare i dodatke na ovu osnovnu ideju od svih vas ...

Dejan
a
adminModerator
Kako stvari stoje, planiran je deo Z-tutorijal, gde ce moci da se procita dosta teorije. "srkiboy" ima dosta teorije napisano, a ja planiram da posle svake podoblasti stavim par zadataka da se urade. Recimo, ako se radi Binarno pretrazivanje stavim obican zadatak sa binarnim pretrazivanjem... tako da svako ko procita teoruju zna da ga reshi, ali ce opet dobiti na iskustvu time sto ga odkucati.

Sto se tice Edukacija podmenija foruma, ... Okej, samo sam ja "Pocetnici mislo da namenim tome... nekako mi je bilo logicno, ... mada izgleda da nije svima... ako neko ima neki lep predlog za taj pod-forum... neka javi.. ako ne.. za par dana cu da otvorim podforum "edukacija"

s
sidejan
E pa super sto se radi na tome :)
Ma ne mora da se zove 'edukacija' to mi je u trenutku palo na pamet ... sigurno postoji bolji naziv ... npr. to Tutorials mi deluje blize onome sto bi trebalo da prezentuje ...
neka se i drugi ukljuce u diskusiju... cudno mi je kako je malo ljudi ukljuceno u sve ovo ...