← Back to topics
Topic

Ponovo USACO

b
boba5551
Za proslo takmicenje sam pitao da li moze da se organizuje da se ne poklapa za USACO-om i ti si odlozio i hvala ti. Mada mislim da ce se i ovo poklopiti sa USACO-om, jer se odrzava svakih mesec dana. Zar ne bi moglo opet da se prebaci nedelju dana kasnije? Ako i moze, sacekaj jos da dobijem poziv pa kad dobijem ti prebaci ako hoces. Njemu ne mogu da pisem, odnosno on sigurno nece promeniti datum.
Pozdrav
m
m@re_m@re
USACO TRAJE AKO SE NE VARAM MALO VISE NEGO SAMO U SUBOTU TIH 5 SATI KOJE OVDE RADIMO, TAKO DA MANI VISE TA ODLAGANJA
a
adminModerator
Mislio sam o tome, ali ovoga puta ne mogu da odlozim, jel mi je nedelja sa pocinje ispitima nakon tog vikenda, tako da necu imati uopste vremena da posvetim z-treningu. Tako da nazaolst, ovo ce morati da se poklopi. ;(

Pozdrav
b
boba5551
m@re_m@re:
Da, USACO traje mnogo duze, ali ako dolazis subotom pred takmicenje i vracas se nedeljom, onda ti bas i ne odgovaraju oba vikendom. U skolu idem u NS i tamo ne mogu da nadjem komp i sve sto mi treba da radim takmicenje.

Admin:
Ok, nema frke. Prezivecu vec nekako. Skola je u svakom slucaju bitnija.

Pozdrav,
d
dimitar
Pa moze jedna nedelja ranije?
b
boba5551
Neka ostane ovako kako je, nema veze.
d
drakce
Postoji lap top, a ako nemas onda moze i komp od nekog prijatelja ili ponesi od kuce.