Mislim da bi chat bio pun pogodak za ovaj sajt. Postoje vec odlicne gotove php skripte npr. X7Chat .Ne znam da li je to tehnicki izvodljivo ,ali samo predlazem.Sta vi mislite?
Nije lose, ali da li je potrebno. Zar nije dovoljan forum!? Ne treba da bude namenjeno za caskanje (iako sam i ja sam pocinjao teme koje se ne ticu programiranja) vec za programiranje! chat=caskanje Mada to je na Adminu...
OK, samo, caskanje ne mora da bude prazno . Cesto ,pogotovo uvece,ulogovan je veci broj korisnika .Verujem da svako ima potrebu za konverzacijom sa nekim ciji je cilj uclanjenja na ovom sajtu resavanje zadataka.
Do duse, postoji mnogo precih stvari koje bi trebalo da se urade na sajtu,no samo da se oceni moj predlog. Tebi sam posebno zahvalan jer si se javio na svakoj temi koju sam postavio.Super si. Pozdrav
Ja se stvarno izvinjavam sto promene idu mnogo sporo (beskonacno puta sporije nego sto je planirano), Ali imam neverovatno obaveza u skoli, a blize mi se i ispiti.
Z-trening je z-hobi ;) Kome posvecujem mnogo slobodnog vremena, medjutim, kada tog slobodnog vremena nema ... :(
Elem, sto se tice z-chata, nisam siguran da postoji php skrpita (posto nisam siguran kako bi to uopste moglo da se uradi) mozda eventualno u nekoj kombinaciji sa Java Skriptom. Ukoliko znate gde to mogu da nadjem samo javite.
Pa da , sa java scriptom ,kako drugacije.Ja imam jedan ,po meni, odlican skript,veoma lako se instalira,postavicu ga negde pa cu ti napisati link,pa kad se odlucis ,ako se odlucis,ti ga instaliraj. Pozdrav.
Mozes i da mi posaljes source, posto bi ja verovatno pogledao source, i napravio sam z-chat. Mozda zvuci glupo, ali, lakse mi je posle za odrzavanje.. i dodavanje novih stvari (kad sam dizajniram ...) a i mogu lepse da ga uklopim u z-trening.