a admin Moderator 1970-01-01 06:53:19 Autori zadataka drukog kola Z-opena ce biti: Eric D.Demaine, jedan od najvecih svetskih umova iz oblasti Algoritama/Teorijse Informatike, i Charles E. Leiserson jedan od autora cuvene knjige Introduction to Algorithms Zadaci su mnogo lepi, i prilicno uradivi. :) Poz, Z
b Hoces li da pojasnis to "prilicno uradivi"??? :)
r I valjda nece praviti zadatke po svojoj meri :).
a admin Moderator 1970-01-01 09:20:12 Pojasnjenje: Prilicno uradivi znaci da cenim da ce dosta ljudi uraditi dosta zadataka za 5 sati. Zadatke vec imam, imam ih 6 pa cu odabrati 3 za takmicenje. Neki od njih se daju uraditi sa mnogo malo koda ako se ima dobra ideja. Neki zahtevaju vece teorijsko znanje, njih verovatno necu dati na takmicenju. Poz, Z
d A koji su autori na Z-Open #1 ?
d Lepi zadaci si napravio :)
n Z dal si opet potrefio da ti Z i usaco budu istog vikenda ili mi se cini? Neosisani
r Ehh, ja necu biti u prilici da radim z-open2, zato sto sam trenutno na konferenciji u petnici ... :(
b Ali ces moci da radis zadatke posle takmicnje :)
g sakam da prasam od kade da gi dobijam kodovite na zadacite sto deneska bea postaveni na takmicenjeto. I ako mozi da mi kazete kako moze da se postignat 100 boda na edna zadaca za takmicinje???? Fala mnogu
a admin Moderator 1970-01-01 18:19:10 Trening>Z-takmicenja>... Tuka mozis da gi najdish zadachite. Pozdrav, Z P.S. Admin (jas) e Prilepcanec :)
d hehe, se prilepcani tuka be :). A 100 boda ako ti pominat site testovi :).
g Fala za pomosta.Se e super za toa. Samo jas sakam da gi najdam programite napisani ako mozi za da si gi pronajdam greskite??? :D
d A zarem gi nemas na kompjuterot?
g gi nemam resenijata na vtorata i tretata zadaca. Pa ako ti gi imas reseno ispratimi gi. Ok??
d Ke treba sam da gi resis :)