← Back to topics
Topic

forum

d
drakce
Pa ne znam sta vi kazete, ali ja mislim da nije potrebno da stoje sve teme na forumu koje su postovane. Pa bi moj predlog bio da ukoliko je neka tema starija od 2 meseca(zadnja poslata poruka) bude obrisana, naravno sa nekim izuzetcima kao npr info o C++ cakama i slicno.

Takodje i komentari bi mogli da se brisu posto se posebno sada od kako je zaziveo forum skoro u opste i ne koristi
b
boba5551
Ti i onako prvo vidis postove koji su najmladji! Zar ne mislis da bi neko "nov" hteo da pogleda komentar o nekom zadatku. Zar nije bolje da ostane, nego neko opet da pita. Ako se jednom iskomentarise, zasto ne bi i ostalo!?
Jedino ako Admin nema dovoljno mesta da cuva sve, sto ne verujem da je tacno :)
d
dimitar
Da, ja mislim isto kao bobo. I zasto bi se brisale, za da se oslobodi mesto?
a
adminModerator
Mislim da je bolje da se cuvaju sve poruke.

Sto se tice update-a z-trening-a, sve ide mnogo sporo, ovo mi je mnogo tezak semester, medjutim Ove i sledece nedelje su mi zavrsni ispiti, pa ce posle biti vise vremena. :)

Sto se tice poruka za z-takmicenje .pl skripta je zakazala, imala je mali bug (koji je ispravljen), pa ce raditi kako treba ubudice :)

Tako da plainram da forum unapredim i promotujem moderatore (na dobrovoljnoj bazi) jel neko treba da se se pobrine za zlonamerne poruke.

Poz,
Z
d
drakce
Bobo slazem se sa tobom, ali cemu da stoje poruke tipa kako si lepotice, sta radis, ja resio zadatak, hvala, ... Ja nisam mislio da se brisu apslolutno sve poruke, vec nebitne poruke koje se ne ticu teme ili nemaju nikakvo korist za nekoga ko je prvi put na z-treningu i gleda temu koja ima 10 strana, a moze da ima 2 strane kad se izbace nebitne poruke.
A i jos sam rekao da se brise tek nakon 1 ili 2 meseca nakon poslednjeg pogleda temu na forumu.