mJel i dalje vazi ponuda za hocuknjigu@gmail.com?
pozz
rNisam SIDEJAN ali mogu da ti odgovorim.I ja sam od njega trazio knjigu i poslao mi je (Introduction To Algorithms- JOS JEDNOM HVALA!!).Da se on ne bi mucio da ti shalje mailom(a i tebi je lakse da skidas poglavlja) link ka ovoj knjizi je :
http://users.cs.dal.ca/~nzeh/T...g/Summer%202004/3110/page.html
Predpostavljam da ti je to potrebno.Ako je nesto drugo onda Izvin'te sto sam upao bez pitanja :}.
mMeni rekose da je to vec neko trazio po netu i nije mogao da nadje, aj sad cu da pogledam sta ima tamo... hvala
mJel mislis bukvalno ovaj link sto si poslao (jer onda mi pise Page not found) ili onaj deo T...g treba nesto da znaci?
mE ukapirao sam :))))) HVALA
pozz
mEj ajde ako tebe ne mrzi, posalji mi to sto je tebi sidejan poslao na smallfish@ptt.yu jer cu da umrem pre nego sto skinem sva poglavlja...
pozz
rNe moras da skidas sva poglavlja odjednom , skini prva 3-4 pa ih iscitaj pa opet ,itd. Ako bas insistiras , onda ok poslacu ti(da se ne mucim da ih uploadujem).
rPosto sam se trudio da nadjem dosta literature na netu (vazi za sve) moze se , trud mi se isplatio pa sam naisao na par zaista dobar site na kome mozete naci gomilu knjiga - sve iz oblasti Computera (Programiranje , Dizajn , Linux,Sertifikati i jos mnogo ).ZAISTA JE ZLATA VREDAN :
htt://www.gayanb.com
sa njega postoje linkovi ka drugim sajtovima istog sadrzaja i vrednosti.
Poz.
mPa za sve nas (odnosno za mene :)) je lakse da ti meni posaljes to mailom :)
Pozz i hvala
rIpak mislim da je mnogo lakse da ti to lepo skines sa linka koji sam ti dao.Upload-ovanje 11MB je veoma velik posao za dial-up.A ja te fajlove nisam skinuo s maila pa bih morao da se dvostruko namucim.Izvini ali takva je situacija,ipak je tebi lakse.Nadam se da mi neces zameriti.
Poz.
rJavljam se posle duzeg vremena posto sam skinuo attachment sa maila.
Knjiga sa linka koji sam ti dao nije ni "I" od "Introduction to programming".
Ako zelis poslacu ti mail i password pa ti direktno skini sa mog accounta.
Nadam se da neces to zloupotrebiti jer ja zelim da ti pomognem.
Cekam odgovor.