Ce ima li Z-Open #3?
Z-Open #3?
Ne znam. I ja ga ocekujem, ali posto ce gospodin Z da ima vremena za jedno 2 nedelje (kako sam cuo) ocekujem da ce biti negde izmedju 5. i 15. januara
Jos uvek nisam siguran gde i kako cu da provodim zimski raspust, tako da ne znam za kada da zakazem Z-Takmicenje (a zelim da budem online, da bi mogao da odgovaram na pitanja... etc..)
Najverovatnije ce biti nesto od 10.-25. januara, ali nista nije sigurno. Zakazacu takmicenje cim budem imao plan za zimu.
Pozdrav,
Z
Najverovatnije ce biti nesto od 10.-25. januara, ali nista nije sigurno. Zakazacu takmicenje cim budem imao plan za zimu.
Pozdrav,
Z
Jel ima novih vesti o takmicenju?
Ja josh uvek chekam na neke informacije o novom takmicenju - ako treba mi cemo da sastavimo zadatke, a admin neka ih odabere i malao preradi ako hoce.
I ja sam u ocekuvanje...
Bilo bi lepo da se sada pazi da li se z-takmicenje poklapa sa nekim od takmicenja iz matematike ili informatike. Ne moze neko biti na oba mesta u isto vreme :)
JEEEEE
Sta ti znaci to JEEEE?
OK, sad sam video da je zapocela registracija :D
A gde su zadaci?
Takmicenja > TAKMICI SE
E admin zasto je nemalo mail izvestuvanje? Ja sam totalno zaboravio na takmicenje, tek sada pre pola sata sam video... Bar da si stavio u najnovi vesti jedno izvestuvanje.
Svideli su mi se zadaci!
Sve pohvale!!!
Sve pohvale!!!