Postavio sam mnogo banova, video sam ko je slao svakave poruke i otvarao milion naloga. Ne zelim da komentarisem postupke doticnog Kragujevcanina. Jednostavno - Sramota!
Z-Trening vodi evidenciju o svim logovanjima, ip adresama, tako da nije tesko otkriti ko se to, i odakle "shali".
Vlasnik accounta gligam je Milica Gligorijevic, kao sto pise. Mi shareujemo cablovski net, pa pristupamo sa iste IP adrese, a kao sto mozes da vidis ona je slala resenja u CPPu, a ja isti ne znam :)! Tako da, mislim da nema razloga da Milicin nalog bude blockiran.
Cisto da se zna Nektar++ je eksperimentalni nalog, mnogo je bolje da lepo napisem repeat naredbu koja se ne zavrsava i da posaljem tamo pa vidim da li ce da izbaci PREKORACENO VREMENSKO OGRANICENJE ili IZLAZNI KOD NIJE NULA, jer se sve to zavrsi u 5 minuta, nego da od tebe trazim da mi to odgovoris (sto bi se zavrsilo za 5 dana!!) da ne bih budzio svoj nalog...
Uostalom posto svemocni Z sve moze da vidi, onda moze i da pogleda kad sam poslednji put poslao nesto na Nektar++ (i sta sam slao, jezerca, za koja je Z ispustio jednu nulu u ogranicenju)
Isto vazi i za Miroslava, tako da nije lepo da nas prozivas!!!
1. Ja se izvinjavam ako sam nekoga, to mi nije bila uopste namera.
2. Za dimitar: mozes da vidis kako se predstavlja browser, i kako se predstavlja OS, kao i kako se predstavlja racunar (kada to iskombinues dobijes prilicno jednistvni podatak o korisniku, posto verovatnoca da sve bude isto je veoma, veoma mala).
Ma ja se slazem sa tobom da je idiotski da ja sad recimo imam dva naloga (ili vise) pa saljem na jednom sve dok ne prodje a na ovom drugom svi zadaci iz prve reseni, ali posto je i moj i slucaj sa Miroslavom daaaaaleko od toga onda nije bas bilo fino...
ja razumem banovanje i ... i zasto mora da ga bude i tako to ... ali stvarno, da se neki banuju samo zato sto su drugovima pomogli u resavanju zadataka, makar i na nacin da im DAJU zadatke ... ne razumem ...
sistem z-treninga je valjda u tome da se TRENIRA ... jel da ?
zasto onda da budu banovani kada pogledaju (i svate) zadatke koje preuzmu