← Back to topics
Topic

Banovanje

a
adminModerator
Postavio sam mnogo banova, video sam ko je slao svakave poruke i otvarao milion naloga. Ne zelim da komentarisem postupke doticnog Kragujevcanina. Jednostavno - Sramota!

Z-Trening vodi evidenciju o svim logovanjima, ip adresama, tako da nije tesko otkriti ko se to, i odakle "shali".

Pozdrav,
Z
r
renovator
Koliko banned naloga !?!?!
a
adminModerator
Dodato je josh banova.

Ljudima sa prvih par strana je ovaj (i jedini) put oprosteno!!!!!!!!

Ovo je opomena da se ne koriste drugi nalozi!

Z-Admin moze vrlo jednostavno da primeti takve stvari.

1. Logovanje sa iste ip-adrese.
2. Ista poslata resenja.

Ovo mozda moze da se zaobidje, ali sledece ne moze:

3. i najvaznije - isti unique ID. browser-a i os-a koji koristite!

Pozdrav,
Z

Poruku menjao admin:

gligam != petko, to je bila greska admin-a, i admin se iskreno izvinjava, ban je skinut sa naloga!
r
renovator
Sve moze da se zaobidje ,ali je mnogo lakse ici na jedan nalog nego se muciti pri prevazilazenju ovih 'prepreka'.
p
petko
Vlasnik accounta gligam je Milica Gligorijevic, kao sto pise. Mi shareujemo cablovski net, pa pristupamo sa iste IP adrese, a kao sto mozes da vidis ona je slala resenja u CPPu, a ja isti ne znam :)! Tako da, mislim da nema razloga da Milicin nalog bude blockiran.

Ps. Mozes da pitas SiDejana sta o ovome misli :)!
a
adminModerator
Tacno, to je bila moja greska.

Ban je skinut! Ja se iskreno izvinjavam za neprijatnosti!

Pozdrav,
Z
m
m@re_m@re
Cisto da se zna Nektar++ je eksperimentalni nalog, mnogo je bolje da lepo napisem repeat naredbu koja se ne zavrsava i da posaljem tamo pa vidim da li ce da izbaci PREKORACENO VREMENSKO OGRANICENJE ili IZLAZNI KOD NIJE NULA, jer se sve to zavrsi u 5 minuta, nego da od tebe trazim da mi to odgovoris (sto bi se zavrsilo za 5 dana!!) da ne bih budzio svoj nalog...

Uostalom posto svemocni Z sve moze da vidi, onda moze i da pogleda kad sam poslednji put poslao nesto na Nektar++ (i sta sam slao, jezerca, za koja je Z ispustio jednu nulu u ogranicenju)

Isto vazi i za Miroslava, tako da nije lepo da nas prozivas!!!

Aj zdravo....
d
dimitar
3. i najvaznije - isti unique ID. browser-a i os-a koji koristite!

Kako je ovo moguce, po verzija ili sta?
a
adminModerator
1. Ja se izvinjavam ako sam nekoga, to mi nije bila uopste namera.

2. Za dimitar: mozes da vidis kako se predstavlja browser, i kako se predstavlja OS, kao i kako se predstavlja racunar (kada to iskombinues dobijes prilicno jednistvni podatak o korisniku, posto verovatnoca da sve bude isto je veoma, veoma mala).
a
adminModerator
Po drugi put :)

1. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, to mi nije bila namera. Skinucu imena sa posta.

Najmanje sto sam zeleo je da nekoga uvredim/prozivam/iznerviram.

Jos jednom, iskreno izvinjenje, ako se neko tako osetio.

Pozdrav,
Z
m
m@re_m@re
Ma ja se slazem sa tobom da je idiotski da ja sad recimo imam dva naloga (ili vise) pa saljem na jednom sve dok ne prodje a na ovom drugom svi zadaci iz prve reseni, ali posto je i moj i slucaj sa Miroslavom daaaaaleko od toga onda nije bas bilo fino...

U svakom slucaju, izvinjenje prihvaceno :)
c
cirakg_
E izgleda da si meni banovao nalog cirakg. Ajd vrati ga leba ti.
s
stefance
ja razumem banovanje i ... i zasto mora da ga bude i tako to ...
ali stvarno, da se neki banuju samo zato sto su drugovima pomogli u resavanju zadataka, makar i na nacin da im DAJU zadatke ... ne razumem ...

sistem z-treninga je valjda u tome da se TRENIRA ... jel da ?

zasto onda da budu banovani kada pogledaju (i svate) zadatke koje preuzmu