b Ako neko ima 1. i 4. test primer i resenja za trke, evo mog mejla boba5555@gmail.com pa neka mi posalje ako hoce. Hvala unapred. Ako neko ima, moze da posalje i sve test primere.
Pozdrav,
b Dobio sam test primere i proslo mi je. Greska je bila sto sam ucitavao h, m, s, v umesto v, h, m, s. Hvala Troboku i Relji!
Pozdrav,
sMoze li neko da mi posalje test primere
ilijalalkovski@gmail.com
jjel moze i meni??
miro@stcable.co.yu
vJel mozete poslat i meni?
v1407g@hotmail.com
bio bi vam zahvalan...
iMeni treba samo 10. test primer, jedino on ne radi...
zmaj.org@gmail.com
uzanima me jel "Napisati program koji za date podatke ispisuje ukupan broj onih trkaca, ispred kojih za vreme posmatranja trke u bar jednom trenutku nije bilo nikoga na stazi."
znaci da ako se u istoj sekundi nalaze 2 trkaca izjednaceni, jel to znaci da ispred njih nema nikoga ili tek ako netko od njih dvojice prestigne drugoga?
aMoze li i meni neko poslati taj 10-ti test primer?Saljem razna resenja vec drugi dan, proveravam kod, i nikako da prodje taj deseti primer.
email:
opaki@inbox.com
D@aleksa
Ako su ti vise trkaca na prvoj poziciji, onda su svi prvi. Da li si probao tako?
AU desetom primeru su ulazni brojevi realni, tako sam ja cuo. :)
aHmmm, probao i jedno i drugo, i ubacio poredjenje double-ova sa fabs, i opet isto, 10-ti test izbacuje WA. Ja sumnjam na floating-point tehniku, mora da sam tu nesto zeznuo,...
Poslao sam najmanje 20 razlicitih verzija, i opet nece bez obzira kako racunam...
@daniel93: Ako su tri trkaca na prvoj poziciji, onda ukupnom broju dodajem 2 ili 1? Mada opet nece za oba slucaja...
aHvala, probacu nesto ovako. Ali ako si za svaku sekundu gledao najvecu distancu, onda tvoj program nece raditi ako se recimo u 0.3 sekundi 2. igrac pretekne prvog, a u 0.7 treci pretekne drugog, jel da? Ja sam za svakog igraca trazio vreme kada ce se susreti sa drugim, i onda najmanje vreme uzeo za resenje, i onda za sledeceg trkaca rekurzijom dalje trazio...
Fmoze meni 10. test primjer :) imam dosta problema s njim. mail: keri.filip5@gmail.com