Kako ste prosli na okruznom iz informatike? Zna li neko od koliko se prolazi na republicko takmicenje, utisci o zadacima... sticem utisak da postoji tendecija da su tokom godina zadaci sve laksi (za razliku od ostalih predmeta)
Okruzno takmicenje
pa , zadaci su bili primereni ljudima koji mozda prve godine pocinju da rade programiranje - recimo ucenici 3. razreda kojima se odjednom probudilo interesovanje...
Cekaj da dodjes recimo na rep..
Cekaj da dodjes recimo na rep..
Objavljeni su konačni rezultati Okružnog takmičenja.
Svi takmičari (osim takmičara diskvalifikovanih zbog prepisivanja) koji su osvojili 100 ili više bodova pozivaju se na Republičko takmičenje.
Svi takmičari (osim takmičara diskvalifikovanih zbog prepisivanja) koji su osvojili 100 ili više bodova pozivaju se na Republičko takmičenje.
A jel izasla negde lista svih pozvanih na Republicko, ko je diskvalifikovan i sl?
Mislim da dalje idu svi sa 100 ili vise poena, ali nisam sigurna. Za diskvalifikacije nista ne znam, mada sam cula da ih ima.
Poz,
Sanja
Poz,
Sanja
izvinjavam se zbog ponavljanja trobokovih reci.... nisam vidla njegov post... jos je rano da bi mi mozak radio kako treba :)
otidjite na sajt www.yuoi.nis.edu.yu
pa vidite da li ste prosli ili ste diskvalifikovani
pa vidite da li ste prosli ili ste diskvalifikovani