Sledece nedelje je republicko iz matematike. Ja ucestvujem, a verujem da jos neki od vas (neka se jave da Admin vidi koliko nas ima), pa bi bilo lepo da se to pomeri. Ne moze ni za onu nedelju tamo jer je republicko iz informatike, a valja uraditi pre republickog iz informatike, pa jel' se slazete da to bude onaj tamo ponedeljak (20.03.)??? To je jedan dan razlika!
z-tak vs matematika
Moze bilo koji dan tokom one tamo nedelje... neka se ljudi izjasne.
Poz,
Z
Poz,
Z
ja se slazem
ipak bi bilo bolje da bude sreda, cetvrtak ili petak.
moja skola daje tri slobodna dana pred republicko tako da tesko da bih mogao da radim u ponedeljak ili utorak
moja skola daje tri slobodna dana pred republicko tako da tesko da bih mogao da radim u ponedeljak ili utorak
slazem se sa trobokom. vecina skola oslobadja pred takmicenje, nasa daje 3 dana za republicko. verujem da ce svaka dati bar dva. pa bi najbolje bilo da bude u srecu, cetvrtak ili petak, jer je tesko da se ista moze uraditi kad imas obavezu da ides u skolu, pogotovo ako si celo posle podne u skoli.
Slazem se i ja za SREDU,CETVRTAK ili PETAK,mada bi bolje bilo da bude SREDA ili CETVRTAK jer se u PETAK vec putuje....
SREDA, najbolje je.Da bi imalo vremena da se analiziraju zadaci pre takmicenja...
Meni neodgovaraju sledeca dva vikenda iz istih razloga kao i Slobi(bobi). Najbolje bi bilo u cetvrtak.. posto mi severnije u petak oko 13.00 vec putujemo za vrnjacku banju. Znaci cetvrtak 16.3. meni odgovara
cetvrtak je ok i za mene
Zar se ne misli na cetvratk posle matematike, znaci posle 19.03.? Ako je tako, onda ne moramo da razmisljamo o Vrnjackoj Banji.
Mene ne zanima mnogo kad ce da bude takmicenje ja samo da se pohvalim da idem na republicko iz matematike :)
Onda Cetvrtak,
Poz,
Z
Poz,
Z
A, da li su to vec prisutne neke promene na Z-u posto vidim da takmicenje traje ceo dan ?
Mislim da li ce se raditi kao na USACO-u ili se zadaci mogu bukvalno raditi ceo dan.
Poz
Mislim da li ce se raditi kao na USACO-u ili se zadaci mogu bukvalno raditi ceo dan.
Poz
Mogu se raditi ceo dan.
To ne znaci ca ce to vaziti za sva sledeca takmicenja.
Poz,
Z
To ne znaci ca ce to vaziti za sva sledeca takmicenja.
Poz,
Z