← Back to topics
Topic

Srecan rodjendan

b
boba5551
Hocu jednoj maloj prepotentnoj (ona ce se prepoznati :) ) da pozelim srecan 18. rodjendan i sve najlepse u zivotu.
Ovo inace nije prvo-aprilska sala... i nadam se da se ni Bog nije salio na datum njenog rodjenja (izvini, ali morao sam).
t
trobok
jos odavno Vasicu :)
b
boba5551
To je istina, ali zasto je ovaj moj post razlog da to napises? Samo sam lepo devojci cestitao rodjendan. Malo sam se nasalio, ali sam se i izvinuo, bilo je jace od mene i ne shvatam zasto bas ovaj post kad on to ne pokazuje ;)

Ovaj vic sam danas procitao...

Posalje zena muza programera da ode u prodavnicu i kaze mu:
- Kupi mi jednu kutiju margarina, a ako ima jaja kupi mi 10.
Vrati se muz sa 10 kutija margarina i rece
- Imali su jaja.
:)
m
m@re_m@re
Ne kapiram kakve veze ima to sto je muz programer
b
boba5551
Zato sto bi neka druga osoba kupila 10 jaja, a ne gledala kao naredbu if i kupila 10 margarina. Probaj sa nekim drugim osobama pa ces videti :p
n
nemusns
pa da je to pravi programer on bi kupio 11 kutija

- prvo bi kupio jednu
- if ima jaja then bi kupio 10 kutija margarina
b
boba5551
Mislim da bi samo glup ili eventualno zaboravan covek kupovao kako si ti napisao. Posto je logicno da placanje (citaj kupovanje) bude kad sve pouzima sta mu treba, a ne da kupi prvo jednu kutiju, pa onda 10 (jel' mozda ti tako radis :) ). A ako sve pouzima sta treba, njegov brojac ce stajati na 10, jer nije rekla :"Kupi mi jos 10!!!!"
n
nemusns
Momce moras da postujes neki formalizam pisanja. Kao i formalizam izvrsavanja. Tvoj upit lepo kaze kupi 11 margarina ako ima jaja u suprotnom samo 1.
r
renovator
ovde bi bila greska u kompajliranju :)
b
boba5551
Gresis Nemanja. Moj kaze

uzmi_jedan_margarin
ako ima jaja
uzmi_10_margarina // (NE JOS 10 :))

kupi, plati...

Jedina greska jeste da filozofiras pa da tvrdis da je lik retard pa da ce kupiti prvo jednu stavku, pa onda sledecu i tako dalje. Kupovina je ono sto se radi na kraju, pa ako tu ne zameras onda i te kako treba da kupi 10 jaja :p
b
boba5551
pa nije kupio jedan margarin i 10 jaja, nego je kupio 10 margarina jer je bilo jaja. On je zenino video nesto ovako

kupi_margarin
if ima_jaja
kupi_deset_(margarina)