Ovako, bez obzira sto poeni sa ovog maratona jos nisu sracunati, predpostavljam da 99% nije uradilo ovaj zadatak kako treba. Mislim, cak i da je neko uradio, efekta na vecoj masi nema. E sad, ja bih predlozio da se ovaj marton prekine, a novo takmicenje zakaze u sto je moguce kracem roku..Naravno, to vazi ukoliko admin ima zadatke koji bi odgovarali takmicenju saveznog nivoa.Ako nema, mozemo se potruditi da nesto sami sastavimo, a ako ni to ne mozemo, onda da pustimo maraton nek tece :|...
I naravno, ovo pominjem jer Z-trening smatram sajtom koji nam dosta pruza pri pripremi za takmicenja..Ovaj marton nije los, ali ipak, ne verujem da nekom sad to treba..
Delom se slazem sa vama...Mada, na ovom zadatku moze dosta toga da se nauci :) Mozda bi maraton mogao da se odlozi za kasnije, za neki vikend, ali po mom misljenju je greska davati takmicenje u cetvrtak, pa cak mozda i sutra, mada ja ga ne moram raditi :)
verujem da se dosta moze nauciti iz ovog zadatka..Ali kada ?? I drugo, "ne treba davati takmicenje u cet., pa cak ni sutra" sto ce reci da maraton traje 2 dana
Ja sam veoma zauzet ove nedelje. Medjutim, ako moderatori pripreme zadatke, rado cu odrzati takmicenje u Cetvrtak, Petak, ... ili bilo kada. Maraton ostaje, mada ce verovatno rok da se produzi.
Ok. Pripremicu ja jedan ili dva zadatka, samo ako ne uspem da smislim, uzecu sa nekog sajta neki 'lep' zadatak, ali ako to uradim kasnije cu i napisati kad prodje takmicenje. Evo, ako hoce neka se ukljuce dimitar i Rajko... Mislim da je 3 zadatka sasvim dovoljno :) Hajde neka takm bude sutra. Preuzecu na sebe odgovornost ako treba i za sva 3 (onda sigurno nece biti sva 3 iz glave).
Inace, ako nemate vremena da pravite takmicenje, jeste da se ne razumem bas najbolje u sve te stvari, ali mislim da ce vam manje vremena biti potrebno da samo ubacite zadatke u *trening* sekciju...
Moj predlog : ni jedan zadatak neka ne bude iz glave moderatora/admina, vec da dva budu sa nekog starijeg saveznog, a jedan sa neke od proslih balkanijada ...
Pa ako vec uzimash balkanijadu, uzmi i savezno (posto i onako imamo iste zadatke na kompovima:) ... ili mozda dva sa balkanijade, a jedan sa saveznog ... kako ti volja :)
Ok, uzecu onda dva zadatka. Samo jedna stvar. Nije poenta da trazite resenja negde, ako je vec organizovano takmicenje. Ako ste radili ranije, ok, iskodirajte ponovo, ali ako niste nemojte vijati negde resenje. Znate sa kojih takmicenja ce biti i da sigurno i vi mozete naci te zadatke, samo nije poenta u tome, dzabe se trudimo... Mozda ce neko reci da malo kakim, ali sta sad... Niko nije savrsen ;)
ok.Hvala moderatorima.. Ne verujem da ce neko juriti resnja. Ljudi je zaista zele jos malo pripreme.
@ m@re_m@re Pa, mogu oni te zadatke staviti u trening, ali, to onda nije takmicenje i neces toliko brinuti o svom kodu kao sto brines dok kucas za vreme takmicenja.
2. Sto se tice odabira zadtaka, ne svidja mi se ideja da budu sa starih takmicenja. Ja imam ideje za zadatke (ali ne i vremena da pripremim text i test primere), pa cu da popricam sa moderatorima da pripreme tekst i test primere.