dSta mislite za RAF?
Jas sam onako bezveza posajlio diplome, nisam ni razmisljao o tome dali cu da idem. I sad sam dobio odgovor da sam dobio stipendija.. pa ne znam dali da idem.. Najveci problem mi je jezik, nekako mi je glupo da ucim na jezik koji nikad nisam ucio.
U Makedonija imamo PMF, nije los - ima 7-8 informatickih smera, nije ni skupo - 200 eur godisno. Valjda je isto i kod vama, u Srbija. Jel postoji neka golema razlika izmedju drzavni fakulteti i RAF? Mislim, sta mislite vi, vredi li da ja idem od Makedonija za da ucim na RAF?
Jel ima neki stipendisti tu, koji ce upise RAF?
rja cu verovatno upisati sledece godine ..
Cuo sam razne price o RAF-u , ali ja ne padam tako lako na to.
Veoma je bitno to da je svetski priznat , sto je u Srbiji retkost..
A kada se vec stekne i stipendija , sto da ne..
Mozda ja to malo gledam kao "daju mi poklon pa sto da ga ne iskoristim"..
Z-trening posecuju neki ljudi koji su na RAF-u pa ce ti oni najbolje
reci sta je i kako je ...
nRAF je koliko ja znam uzeo program od neki stranih afirmisanih fakulteta i to je vrlo dobro jedino je pitanje kako su oni to implementirali. Koliko sam ja cuo nije los...
bJa sam dobio stipendiju pa necu ici...
ei ja sam dobila stipendiju i ne znam dal' da idem. U velikoj sam dilemi. Sta vi mislite o RAF-u? Recimo bobo, zasto ti neces da ides?
bI ja sam dobio stipnediju za RAF, ali cu 99% upisati PMF. Ne znam koliko je RAF priznat u svetu kao privatni fax, ali mi je PMF ipak sigurniji. Mozda nema toliko prakse ko na RAF-u, ali dobijes sasvim solidno znanje i iz matematike i iz programiranja, em ako imas dobar prosek sigurno je zagarantovan neki dobar posao. (Kad su bili na prezentaciji u nasoj skoli kazu da je dosta njih sa smera 'Racunarstvo i informatika' otislo u inostranstvo.)
dJa mislim da je raf isto priznat kao i pmf (ili etf). Mislim da to sto je privatan nema veze sa priznatost..
bJa necu zato sto vise verujem u PMF, ostajem i dalje u NS-u, BG manje volim, i verujem da cu vise nauciti na PMF-u...
samo testiram <b> boldovanje </b>...
rPa to gde cu vishe nauchiti nisam bash siguran ...
Al sve jedno, i ja ostajem u novom sadu ...
nJel neko od vas na kraju zavrsio na RAF-u? Kako je tamo? Ja bih isao ako ubodem stipendiju ali sam u istoj dilemi u kojoj ste i vi bili.
sja upisala, javicu ti se za neki mesec ;D
nHvala. Inace, imas PM pa ako imas vremena probaj da mi odgovoris.