← Back to topics
Topic

Sledece takmichenje

r
rajkon
E, da nastavimo prichu ovde ... :)

i hvala Z shto si ovako brzo sredio ovo :)
a
adminModerator
Kao sto sam napisao, bolje da bude sledece nedelje, ja cu da stavim registraciju danas... cim saznam sta vi mislite.

Sto se tice zadataka, otvorio sam ftp, gde mozete da stavljate/skidate zadatke.

[url=http://ftp://zlateski.mit.edu]ftp://zlateski.mit.edu[/url]
user: z-trening
pass: snackums

ili, direktan pristup [ftp]ftp://z-trening:snackums@zlateski.mit.edu[/ftp]

Ajd,
Ziveli
a
andrejko
Koliko sam upoznat bobo ti pravis ovo takm, pa ako ti treba neki zad ili nesto kazi? U svakom slucaju, okaci zadatke pa cemo svi da ih proverimo (za svaki slucaj)...
b
boba5551
Okacicu da ih proverite ako zelite, mada mislim da nece biti potrebe :)
Kao sto napisah, znam koji su zadaci u nije frka da bude ovaj vikend. u 5ak ce sigurno biti gotovo, sto znaci da nedelja super lezi...
b
boba5551
Zlateski, napisao sam da mi je Relja dao jedan zad, pa je mozda bolje da ide feat renovator nego Z, ali kako hoces :)
a
adminModerator
Tacno!
a
andrejko
Rajko, ajde ako oces da se ja i ti ogranizujemo pa da napravimo takm 9.12. ako hoces. Taman imamo tri nedelje lepo da se dogovorimo... Ajde ako si za javi :-)
r
rajkon
aj bolje 16. decembar ... em shto je sloba organizovao 2. decembra, em shto ja imam obaveza 8. decembra, pa necu stici da nadjem lepe zadatke ...
a
andrejko
Z mogo bi da posaljes neko obavestenje da je takm 2. decembra (ovo slobino) posto vidim da se malo ljudi prijavilo.
b
boba5551
Zlateski, shta se deshava. Jos mi nisi napisao da li su ok zadaci (mislim na text) i jesi li testirao... Takmicenje treba da bude uskoro, a zadaci nisu postavljeni...
a
adminModerator
A... ja sam sve mislio da je to sledece nedenje.. a ne sada.. joj.. skroz sam se zaglupeo sa ovom skolom.. uf... sranja
b
boba5551
Hajde postavi zadatke :)
b
boba5551
Hajde postavi zadatke da testiram...
a
adminModerator
Danas cu, tokom dana... bio sam u nekoj guzvi, pa sam se skroz izbugio...

sorry :(
b
boba5551
Mozda sam malo ironican, ali da li se ponovo takmicenje odlaze za sledeci vikend?
a
andrejko
Pa takm je kao zvanicno pocelo al ga nema :-)
b
boba5551
I to nije prvi put, a podsecivao sam Zlateskog da postavi zadatke...
a
adminModerator
Da li je neko raspolozen da pripremi zadatke za subotu 24. Decembar?
b
boba5551
Ja mogu makar jedan i neka bude za sada samo jedan :)
r
rajkon
Ja raspolozen isto za jedan zadatak :)
a
andrejko
Ajde, ajde... Evo i ja cu jedan :-)
b
boba5551
To je ql. Ja imam vec u glavi, samo ce mi trebati pomoc oko checkera. Poslacu vam blagovremeno da mi napisete koliko je citljiv i zanimljiv...
b
boba5551
Posto sutra najverovatnije nece biti takmicenja :), imam ja jedan predlog. Hajde da takmicenje bude sledece nedelje u nedelju negde posle 16h :)
Ko me podrzava?
a
andrejko
Izvini, mislim da niko nece da radi :-)
Mada ja bih radio ali... :-)
b
boba5551
Hehe, pa ponovice se :) Jaoj, znas shta je najjaca fora. Da se postavi tada i onda da se otkaze u poslednji cas zbog Nove Godine. Mada posle proslog takmicenja i onih pomeranja, mislim da bi ljudi mrzeli Zlateskog, sto nije pametno, ali to mi je sada 'palo na pamet' pa se sam smejem tome :)
Ma, ono je vise bila sala da bude za NG. Samo kada ce biti?