Koliko sam upoznat bobo ti pravis ovo takm, pa ako ti treba neki zad ili nesto kazi? U svakom slucaju, okaci zadatke pa cemo svi da ih proverimo (za svaki slucaj)...
Okacicu da ih proverite ako zelite, mada mislim da nece biti potrebe :) Kao sto napisah, znam koji su zadaci u nije frka da bude ovaj vikend. u 5ak ce sigurno biti gotovo, sto znaci da nedelja super lezi...
Rajko, ajde ako oces da se ja i ti ogranizujemo pa da napravimo takm 9.12. ako hoces. Taman imamo tri nedelje lepo da se dogovorimo... Ajde ako si za javi :-)
Zlateski, shta se deshava. Jos mi nisi napisao da li su ok zadaci (mislim na text) i jesi li testirao... Takmicenje treba da bude uskoro, a zadaci nisu postavljeni...
Posto sutra najverovatnije nece biti takmicenja :), imam ja jedan predlog. Hajde da takmicenje bude sledece nedelje u nedelju negde posle 16h :) Ko me podrzava?
Hehe, pa ponovice se :) Jaoj, znas shta je najjaca fora. Da se postavi tada i onda da se otkaze u poslednji cas zbog Nove Godine. Mada posle proslog takmicenja i onih pomeranja, mislim da bi ljudi mrzeli Zlateskog, sto nije pametno, ali to mi je sada 'palo na pamet' pa se sam smejem tome :) Ma, ono je vise bila sala da bude za NG. Samo kada ce biti?