Izgleda da je Z-trening veci projekat nego sto nam se na prvi pogled cini, novi usaco :) Verovatno je ovo vec primeceno, ali ajde da kao revnosna cepidlaka kazem :) Z-dance mi je na starom z-u prosao bez problema, a na novom su svi primeri pali na vremenu. Pokusala bih sa jos nekim zadatkom, ali imam problema sa slanjem, ranije me je izbacivao na index z-a, a sad jednostavno odbija da ucita stranu.
Test primeri jesu postavljeni, samo sto "Moderator interface" jos nije gotov, posto se sada test primeri nalaze samo na racunarima koji rade testiranje, ne i na racunaru na kome je http server (websajt).
Zasto sada javlja output limit exceeded i razne greske za sve :( ? Danas ne radi zad nikako , kaze output limit exceeded, sad posaljem neki koji je pre radio radi za 0/10 :( Jel ima neki nacin da se pristupi starom Z-treningu ?
Predlog za forum: trebalo bi nekako razdvojiti postove korisnika, mozda nekom linijom, ili nesto slicno... I avatare sa leve strane postaviti u pri vrhu poruke, a ne da se centriraju. Moje misljenje je da bi forum tada bio mnogo pregledniji. Sta misle ostali?
I da, jos jedno pitanje. Zasto se na index stranici foruma po slicici (levo od naziva) ne vidi da li u njemu ima novih poruka od poslednje posete korisnika? Unutar svih foruma se uredno pokazuje, dok na index stranici to nije slucaj. Bug ili je tako i zamisljeno?
Tako je zamisljeno, ali ne i implementirano (bar za sada)... hteo sam da sto pre zavrsim osnovne funkcije, da bi board mogao da se koristi za takmicenje.
a misli na to da se uzima u obzir zadnje poslano rjesenje ... npr. ja posaljem kod koji prodje za neki zad, al se kasnije sjetim da se moglo bolje i posaljem bolji kod, kada idem gledat u profilu svoj kod za taj zad, vidim ovaj prvi kod ...