← Back to topics
Topic

Novi Z

s
sanja
Izgleda da je Z-trening veci projekat nego sto nam se na prvi pogled cini, novi usaco :)
Verovatno je ovo vec primeceno, ali ajde da kao revnosna cepidlaka kazem :)
Z-dance mi je na starom z-u prosao bez problema, a na novom su svi primeri pali na vremenu. Pokusala bih sa jos nekim zadatkom, ali imam problema sa slanjem, ranije me je izbacivao na index z-a, a sad jednostavno odbija da ucita stranu.
r
renovator
Koliko ja mogu da vidim, problem je u tome sto jos nisu postavljeni test
primeri...
Tacnije, postoje, ali svi izgledaju ovako:

Input
---------
Output
---------
s
sanja
oket :D
[q]Testirajte novi z-trening: NEW Z-TRENING [/q]
htedoh da pokusam :D
a
adminModerator
Test primeri jesu postavljeni, samo sto "Moderator interface" jos nije gotov, posto se sada test primeri nalaze samo na racunarima koji rade testiranje, ne i na racunaru na kome je http server (websajt).

To je bio bug, koji je sada popvraljen!

HVALA!
t
turgond
Zasto sada javlja output limit exceeded i razne greske za sve :( ?
Danas ne radi zad nikako , kaze output limit exceeded, sad posaljem neki koji je pre radio radi za 0/10 :(
Jel ima neki nacin da se pristupi starom Z-treningu ?
m
mbalunovic
Ja sam pokuso rjesiz zad. prave i 0/10

a rjesenje radi 100% :-[
t
turgond
aha, pa moje resenje koje je na samom takmicenju radilo za 90 ovde radi za 40 :P
t
turgond
sada ni let ni stapovi nece da rade, kaze memorylimit, jel moze to da se ispravi ? trosi 1-2mb, a limit je 32mb....
u
unknownhero
Link na "novi" forum vodi na 404. Može li se privremeno staviti link na ovaj forum dok se to ne sredi?
i
iggy91
Predlog za forum: trebalo bi nekako razdvojiti postove korisnika, mozda nekom linijom, ili nesto slicno... I avatare sa leve strane postaviti u pri vrhu poruke, a ne da se centriraju. Moje misljenje je da bi forum tada bio mnogo pregledniji. Sta misle ostali?
a
adminModerator
hm, nisam testirao kako izgleda forum u svim browserima, ali u firefox-u, i IE 7 izgleda bas kao sto si ti opisao.

Koiji browser ti koristis ?
a
adminModerator
Da budem precizniji, u firefox-u 3
i
iggy91
Koristim Firefox 2.0.0.3 na ovom racunaru, ali evo sada je sve u redu. Mislio sam da je to zbog tvoje intervencije... Do cega je moglo biti?
i
iggy91
I da, jos jedno pitanje. Zasto se na index stranici foruma po slicici (levo od naziva) ne vidi da li u njemu ima novih poruka od poslednje posete korisnika? Unutar svih foruma se uredno pokazuje, dok na index stranici to nije slucaj. Bug ili je tako i zamisljeno?
a
adminModerator
Tako je zamisljeno, ali ne i implementirano (bar za sada)... hteo sam da sto pre zavrsim osnovne funkcije, da bi board mogao da se koristi za takmicenje.

Uskoro ce i to biti implementirano.

U svakom slucaju, hvala na komentarima!
b
boris4
Bilo bi lepo kada bi mogli da vidimo kodove koje smo vec poslali ranije :)
a
adminModerator
Trebalo bi da mozes da vidis kodove koje si poslao ranije, ili je to mozda problem sa zadacima koje nisi resio?

Da... to je mozda bug, sada cu da vidim da ga sredim!

Hvala
-z
a
adminModerator
Okay, trebalo bi da bude sredjeno sada!
m
matteo123
e a znate možda koje još sajtove za rješavanje zadataka
n
nemanja1990
spoj.pl
train.usaco.org
topcoder(.com ili .org)
acm.timus.ru(ako ne radi probaj timus online judge na google-u)
m
matteo123
e balunoviću ti nemaš blage
na ovoj stranici
m
mbalunovic
to mi kaže lik koji je rjesio 2 zadatka i kojem su drugi rjesili 5 zadataka...
b
boba5551
Momci, stvarno nema potrebe da se prepucavate inace, a pogotovo ne preko foruma.
D
D.Ostojic
Много су некултурни то треба одмах избацити......
m
mfolnovic
sto mislite o vracanje 'queue', one liste zadnjih submissiona ?
meni osobno se svidalo, jer sam mogao vidjet sto drugi rjesavaju ...
a
adminModerator
Ok, bice!
m
mfolnovic
i mislim da nije bed stavit npr.
z-training Competitions
43 tasks ( 20 solved, 5 tried )

il sl.
A
Al3kSaNdaR
Ja imam jedan predlog. :) Ako moze da se ubaci u profilu poslednji poslati kod kao resenje problema. ;)
m
mfolnovic
to je vec jako dugo trazen prijedlog :P
n
nemanja1990
aleksandre, mozes li da mi objasnis ovo, nisam najbolje razumeo
m
mfolnovic
a misli na to da se uzima u obzir zadnje poslano rjesenje ...
npr. ja posaljem kod koji prodje za neki zad, al se kasnije sjetim da se moglo bolje i posaljem bolji kod, kada idem gledat u profilu svoj kod za taj zad, vidim ovaj prvi kod ...
n
nemanja1990
pa vide se svi kodovi u profilu, zar ne? i oni tacni i netacni, i oni posle tacnih sto su slati.
m
mfolnovic
ali dolje, gdje je popis rjesenih zadataka, kada odaberes neki zad, vidis prvi svoj submission koji je prosao 100%, a ne zadnji ...
m
mfolnovic
I kod prikazivanja submissiona, da dolje ispod svih test primjera bude nesto tipa:
Total 2.42 s
m
mfolnovic
I mozda, da kada je prikazan neki topic, da gore nekako pise ime topica ...
t
tgudlek
Da se CSS prilagodi Safariju/Google Chromeu. Popis zadataka se raspadne jer su naslovi grupa zadataka GOLEMI.
a
adminModerator
Oce, kada admin nadje vremena
t
tgudlek
Zahvaljujem :)) Puno je bolje sad!