← Back to topics
Topic

Takmicenje 12.09.2007.; 21h!?

b
boba5551
Admin jos nije postavio obavestenje (verujem da je zbog obaveza), ali da obavestim ljude na ovaj nacin, da znaju unapred, da ce takm biti u sredu u 21h (bar za sada tako stoji). Tako kasno da bi i skolarci mogli da rade, a ne ranije jer treba ljudi i da vide i da se sredi sve. Btw, Relja i ja organizujemo, tako da za sve sto treba, mozete i njega pitati.

EDIT: Jos jedno pitanje - smeta li ikom zbog skole, tacnije da li ima onih koji idu prepodne u skolu i smeta im sto ce takm trajati 5h zbog ustajanja? Smeta li nekom da se takm pomeri za 17h?
s
sanja
hmmm ja idem prepodne :) Ali dobro... nisam sigurna ni da li cu moci da radim.
No, zelela sam da predlozim nesto drugo. Bilo bi lepo da se pusti jedan mass e-mail svim clanovima jer ne verujem da puno njih cita forum.
r
renovator
Da da.. tako smo i mislili da odradimo..
Samo da se prvo dogovorimo oko termina :)
s
sanja
sreca pa smo se dogovorili ;)
b
boba5551
Izgleda da ljudi ne dolaze ovamo, a mi zavisimo od admina, a on nije ni postavio link za registraciju, ni poslao mejlove, dzabe sto smo Relja i ja sredili zad... Verujem da ima puno obaveza, ali bice jer su zadaci spremni.
s
sanja
pa ql ondaK :)
u
unknownhero
Ja u posljednje vrijeme nisam imao pristup netu, pa nisam ni zalazio vamo. Najbolje bi bilo kad bi postojao nekakavi Newsletter i da se onda ljudi prijavljuju ako to zele primati na mail.

Jel bilo takmicenje i kako je proslo?
r
renovator
Ne, takmicenja jos nije bilo. Uskoro bi trebalo da se organizuje.
Zadaci su vec spremni, samo da admin odredi termin, i bicete
obavesteni o takmicenju (i na email verovatno).
b
boba5551
Kao sto je i obecano, takmicenja ce biti, pa prijavite se.
Ako neko ima dodatno pitanje, moze ga postaviti ovde...
r
rajkon
jeeej jedva chekamo ;D
r
renovator
Nazalost, pripreme za takmicenje ne teku kako valja.
Tacnije, zadaci su spremni (sto je deo nas moderatora - konkretno Slobe i mene),
ali do admina ne mozemo doci. Pretpostavljam da je u velikoj guzvi zbog posla.
Ali svakako je neodgovorno sa njegove strane da organizuje takmicenje pa da ne
postavi zadatke.

Ostaje jos sutra ujutru, a ako ni tada ne bude kako valja takmicenje ce verovatno
biti odlozeno za sto skoriji termin.

Javljamo se sutra sa vestima.

Pozdrav
b
boba5551
Zelim da potvrdim Reljinu pricu i krivo mi je sto se ovako desava vec drugi put na drugom takmicenju, a sto se tice zadataka (text, primeri, checker) sve je spremno...
s
sanatarium
da li to znaci da danas nista od takmicenja?
a
adrian
sta je ovo, zasto nema takmicenja???
b
boba5551
J**i ga, izgleda da je tako. Stvarno ne znam shta da napisem...
r
renovator
I nama je zao !

Konektujem se preko telefona na net usred velike kuzve u kojoj sam zbog
selidbe za BG zbog faxa - i bio sam spreman da odvojim cak 5h za ovo takmicenje.
Sloba je u veoma slicnoj situaciji verujem. Dakle, verujte da smo i mi nesto zapostavili da bismo organizovali ovo takmicenje. Stvarno mi je zao svih koji su nesto odlozili da bi radili. Evo, obecavam vam da je ovo zadnji put da vam se tako nesto desava kada sam ja organizator (sto ne znaci da necu organizovati).
Jednostavno, imali smo poverenja u admina (ipak smo racunali da se vise nece ponoviti odlaganje). I nemojte se ljutiti ni na z-trening ni na moderatore, ljutite se na admina. Siguran sam da je imao preca posla sto se njega tice, ali nije smeo da zaboravi ono sto je organizovao.
Ali, razumite i da je to nasa dobra volja i da je za to potreban neki trud.

Pozdrav
s
sanja
Admin izgleda izgubio interesovanje sa svoje z-drugare :(
b
boba5551
Admin se javio i kaze mi da je totalno pobrkao datum - mislio je da je sledece nedelje...
a
adrian
I kad je onda takmicenje?
r
renovator
Na z-treningu stoji da je takmicenje sutra. Nadam se da ce se sve srediti veceras i/ili sutra ujutru.
a
adrian
U redu. Zamolio bih vas da nas ovdje, kad budete sigurni, sto prije obavijestite kako stvari stoje i hoce li biti takmicenja sutra. Ja imam neke planove za sutra pa bih trebao sto prije znati, a vjerujem da isto vrijedi i za druge takmicare.
b
boba5551
Pa, sada smo sigurni - vidimo se za mesec dana na ovom takmicenju.

Inace, za sve takmicare. Dokle god se zadaci ne menjaju u delu "Zadaci u izradi" kojem imaju pristup admin i moderatori, novi zadaci nisu postavljeni (nije praksa da se postave za takm, a ne testira ih vise ljudi), tako da to skoro sigurno znaci da jos nisu postavljeni ni za takm.