← Back to topics
Topic

zice

d
dexyc33
zice mi ne prolaze test1, a ostali testovi su OK...moze li mala pomoc pocetniku ;D

na sta da obratim paznju?
r
renovator
poslao sam ti taj test na private..
i
ilfenomeno
Sa standardnog ulaza se u dva reda ucitava pocetna i željena dužina žice. Oba broja su realni brojevi dvostruke preciznosti iz intervala [1, 10^14] zadati sa jednom decimalom.

Zar nije iz intervala [10^-14, 10^14]??
n
nemanja90
[quote author=Relja Petrovic link=topic=10342.msg12239#msg12239 date=1191106508]
poslao sam ti taj test na private..
[/q]
jel mozes meni da posaljes 4 i 5(predpostavljam da su u pitanju test primeri, samo ne znam odakle ti), prva tri mi prolaze ali ne i poslednja dva.
s
sanja
[q]predpostavljam da su u pitanju test primeri, samo ne znam odakle ti[/q]
Relja je moderator ;)
n
nemanja90
A jel ima tih test primera negde na netu ili moram traziti od moderatora ili admina?
b
boba5551
Ako nema ko da ti posalje ovako, onda moras traziti od moderatora. Btw, zasto se jos malo na pomucis pa to ne svedes na jedan test primer koji ti ne prolazi?
n
nemanja90
Ma probao sam da nadjem situaciju u kojoj bi mogla da bude greska ali mi ne ide, ako neko od vas ima te test primere neka mi ih da jer sam stvarno znatizeljan i zanima me sta sam prevideo.
s
sanja
Prvo, koliko sam videla sa tvog profila ti nisi ni slao ovaj zadatak nego sam videla nick Nemanja1990. Visestruki nalozi koliko se ja secam nisu dozvoljeni.
Drugo, mozda da nam izlozis ukratko ideju, pa cemo ti reci u cemu je problem jer iz tvog koda nisam mogla bog zna sta da shvatim :)
n
nemanja90
Evo resio sam, samo nisam siguran gde je bio problem, da li sam se zbunio uvodjenjem nekih minimuma i maksimuma za broj ponavljanja u petlji ili je vrednost promenljivih prelazila ogranicenja ili tako nesto, nije ni bitno sad.

Sto se tice nick-a, imao sam pre neki ali sam imao nekih problema sa logovanjem pa sam napravio novi a vise se i ne secam koji mi je bio nick jer ga ne koristim(onaj stari).