← Back to topics
Topic

greska?

f
fpavetic
pozdrav

samo zelim prijaviti gresku koja mi se dogadja ponekada kada kliknem na trening ili ostali i slicno; na ekranu se ispise poruka "Query failed", a da bi ponovno proradilo moram se odlogirati i ulogirati

Filip
a
ailic
I ja imam takav problem.
n
nikola
Pozz svima. Resavao sam zadatak i nakon 10 minuta pousavanja uspeo sam da ga uploadujem :D ali mi izbacuje gresku kod test primera sistemska greska ili prekoracen memorijski limit. Siguran sam da memorijski limit nije prekoracen. Ne znam zasto ne radi. Jel moze neko da mi pomogne?
s
sanja
Mozda pristupas clanu niza koji nisi deklarisao tj. u var ti je niz od 1 do 10, a ti pristupas 11. elementu, onda deljenje nulom, smestanje recimo broja 50000 u obican integer, beskonacna rekurzija ili preduboka rekurzija s mnogo parametara... :)
n
nikola
Ma nije to problem. Testirao sam mnogo primera. Svi lepo rade. Moj drug koji je uradio zadatak, uzeo sam source i kompajlirao. Testirao sam i tu. Ovako: ucitam u moj source promenljive i iste promenljive u source mog druga. Sve lepo radi. Dobijamo isto resenje. Testirao sam mnogo puta. Ali nije mi jasno zasto nece.
s
sanja
Reci o kom zadatku se radi da mogu da pogledam u source (ako sam uradila isti ;))
n
nemanja90
Kako mozes da vidis kod ako mu nije prosao zadatak.
b
boba5551
Tako sto ode na detaljan trening i vidi poslednji submit.
n
nemanja90
Kako da vidim taj detaljan trening?

Btw, jel znas koliko ce trebati za prolaz na malu olimpijadu?
b
boba5551
Tacnije "Detaljan izvestaj". Klikni na usera, pa na "Trening" i onda tamo nadji.

Koliko je za prolaz bi trebalo da se zna u sredu.
n
nemanja90
OK, hvala ti.

Inace, jel bi ti bio problem da mi javis na pm ili mailom kad budes znao koliko treba za prolaz?