kKao prvo nigdje ne dodajes plus 1 ili nesto. Ti nikako neces povecavati vrijednosti u dp.
I ja sam gledao tocku gore desno, dolje lijevo i dva polja u lijevo.
gja sam na poÄetku na sva polja na kojima je # stavio br 1. i onda iÅ¡ao po matrici i ako imamo polje a,b...tada povećam polje a,b ako sva polja oko njega(gore, dolje, lijevo,desno) imaju broj koji je on imao prije ili veći. daje dobra rjeÅ¡enja ali je presporo..za 3-4 test primjera
sMa nema veze, uspio sam rijeÅ¡iti zadatak na drugi naÄin.
nMeni bi trebao neki primer posle sedmog(najbolje 8 ili 9 jer su u njima izgleda najmanji ulazni podaci) jer mi 1-7 prolaze, a od 8-20 nijedan. Mislio sam da ce padati na vremenu jer mi je primena ideje delovala presporo ali se ispostavilo da treba max 0.1 sekund, sto mi ne znaci puno jer mi na vise od pola primera daje netacno resenje.
bKontam da ti je negde greska zbog broj polja. Koliko ti je resenje za 999x999 '#' bez ijedne '.'? Koliko obrnuto?
nKao sto sam i predpostavio, opet sam ja napravio neku glupost. Sad radi, ali ipak pada na vremenu na 5 primera. Probacu malo da doteram programcic ali mislim da mi je ideja pogresna(zbog vremena).
Hvala u svakom slucaju.