kProblem: Procitao sam zadatak nekoliko puta i čvrsto sam uvjeren da primjeri za taj zadatak nisu tačni. Radio sam na papiru i nikako se ne mogu dobiti ta riješenja.
Ta rješenja se mogu dobiti samo ako se znak dodaje s lijeva(u zad pise da treba s desna).
Ugl probao sam na oba nacina i zad mi pada, pa bih molio pomoć nekog tko ga je rijesio.
1.) s koje strane se dodaje novi znak?
2.) gdje stoji pokazivac/crtica/strelica nakon brisanja, gdje nakon upisivanja?
kAjde, sta ste taki, dajte pomozite.
nNe znam da li si primetio da je previse ljudi resilo taj zadatak da bi primeri bili pogresni.
Kursor posle upisivanja znaka stoji sa desne strane tog znaka(tj, upisuje se znak sa leve strane kursora).
kNisam mislio da su test primeri pogresni, nego oni primjeri koji pisu uz zadatak. Hvala za odgovor.
nNi primeri uz zadatak nisu pogresni.
Verovatno si nesto pogresno razumeo. Reci gde mislis da je greska pa cu videti sta si pogresno razumeo.
kNisam krivo razumio nego je zadatak krivo postavljen. Pise da se znak dodaje sa desne strane.
Napravio sam zadatak, za primjere radi, za primjere koje sam izmislio, radi, posaljem, padne na svim. Vremenski prodje, al baci krivi rezultat.
Zato bih molio nekog da mi da jedan test primjer(bilo koji), da vidim ko je tu lud.
Kako teba izgledati ispis?
Probo sam samo tekst, probo sam novi red na kraju tekst, nist. Ako treba postat cu kod, pa da se vidi.
nOnaj ko je uradio moze da vidi tvoj kod ali je problem u tome sto ja ne znam c++. Jel ti rade primei iz zadatka?
kDa,primjeri rade, kao sto sam vec napisao. Radi i za sve primjere koje sam izmislio.
Ne znam više šta da probam. Zato pitam za test primjer, da vidim u čemu je štos.
mhttp://hsin.hr/dmih04/zadaci/srednjoskolska_skupina/prvi_dan/prva_podskupina/test_podaci.zip
kIsprobo, radi. Posaljem ovdje ne radi.
Ne znam vise šta da radim.
Molio bih nekog tko je već riješio ovaj zad da posalje kod ponovo, pa da mi javi. Možda je nešto sa sajtom?
bProbao sam i prolazi.
Moj code je na
http://kaziprst.com/editor.pas
kHvala za kod, Pascal bas ne kužim, al radio sam isto što i ti, moglo bi se reći identično. Program radi, radi ispravno. Neznam više šta da probam.