← Back to topics
Topic

Pitanje

c
chinchila

Gdje mogu da nadjem neke probleme u c++,mislim na zadatke da malo vježbam jer sam sam počeo učiti c++ ,,i ako neko ima neke da mi posalje???!!!
poZZ
k
karakondzula
Ima jedan sajt, zove se z-trening. :)
Nema neke mudrolije, ao znas programirat u pascalu ( ja san razumio da ti vec znas programirat ), znas i u c/c++ -u. Probaj neke jednostavnije zadatke koje si shvatio i rijesio da napravis u c++ -u.
Prouci stl, i pomalo pokusavaj da ga ubacujes u zadatke. To je to. Mislim da ne postoje neki zadatci "specijalno za c++".
c
chinchila
pa mislio sam da mi neko da nekakve zadatke da vjezbam ,da ne moram biti svaki cas na netu,ali ne preteske,(koji budu na nekakvim takmicenjima)
PoZZ
b
boba5551
Pa ti ne moras biti na netu sem dok ne otvoris stranicu da bi kasnije mogao da je procitas i da posaljes. Ali evo, razumem te sto ti je problem sa netom. Naime, poseti http://www.yuoi.nis.edu.yu/takmicenja.html Odande jednom skini test primere, textove, checkere, mozes cak i resenja i onda mozes da testiras na svom racunaru. Ako planiras da testiras, ja stvarno ne vidim da li postoji drugi nacin sem da odes na net i testiras ili skines primere i testiras off-line.
d
duschan
Kada dobijamo obavestenja o osvojenim poenima...!?
A
Al3kSaNdaR
Posle zavrsetka takmicenja.
D
Dumbe93
aj budi malo tacniji...Petak,subota ??????
b
boba5551
Kad odes na competition i started competition, tamo ti se odbrojava koliko je jos ostalo. treba inace da se zavrsi u ovu subotu u 13h.
D
Dumbe93
e jel ima neko ideju za owaj zadatak magic .....uradio sam sve ostale samo mi jos on treba..pa ako neko moze da mi pomogne...
unapred hwala..ognjen...
A
Al3kSaNdaR
@Dumbe93:

Nemam ni ja ideju. :( Nazalost, zabranjena je diskusija oko zadataka za vreme takmicenja. Videcjemo kako se radi Magic posle takmicenja. :-)
D
Dumbe93
ja sam uradio deo...al kako swe wise radim tako me swe wise boli glawa...uostalom imamo jos 2 dana... pozz
m
matteo123
odi na stranicu www.zrs.hr
D
Dumbe93
ja na owoj stranici ne widim nista korisno...aj mi daj url pa mozda i nadjem nesto...
D
Dumbe93
E jel znate kad je sledece takmicenje ???...
A
Al3kSaNdaR
Januaru*. Ne znam sta kucam :)
b
boba5551
@Dumbe93: Nesto mi previse negativno pises za nekog ko hoce da mu neko pomogne. Pretpostavljam da si nov na forumima, ali ne mozes govoriti ljudima kako ti je sve mrsko i sve ti je tesko, a cekas da ti pomognu. Razumem da kucas na mobilnom, pa menjas 'v' sa 'w', ali pretpostavljam da imas tastaturu, pa ti je svejedno, a citkije je ako koristis 'v' - ovo je totalno subjektivno i moje misljenje :)
D
Dumbe93
hvala na misljenju,samo ne razumem sto negativno pisem,ali postujem svacije misljenje...pozz...
b
boba5551
Najvise mi je bocnulo oko
"ma owaj serwer je sjeban totalno.."

Bitno je da ne mislis negativno ;)
D
Dumbe93
nisam mislio negativno nego sam bio u zurbi oko takmicenja,pa sam bio malo u speedu...;)