c
Gdje mogu da nadjem neke probleme u c++,mislim na zadatke da malo vježbam jer sam sam počeo učiti c++ ,,i ako neko ima neke da mi posalje???!!!
poZZ
kIma jedan sajt, zove se z-trening. :)
Nema neke mudrolije, ao znas programirat u pascalu ( ja san razumio da ti vec znas programirat ), znas i u c/c++ -u. Probaj neke jednostavnije zadatke koje si shvatio i rijesio da napravis u c++ -u.
Prouci stl, i pomalo pokusavaj da ga ubacujes u zadatke. To je to. Mislim da ne postoje neki zadatci "specijalno za c++".
cpa mislio sam da mi neko da nekakve zadatke da vjezbam ,da ne moram biti svaki cas na netu,ali ne preteske,(koji budu na nekakvim takmicenjima)
PoZZ
bPa ti ne moras biti na netu sem dok ne otvoris stranicu da bi kasnije mogao da je procitas i da posaljes. Ali evo, razumem te sto ti je problem sa netom. Naime, poseti http://www.yuoi.nis.edu.yu/takmicenja.html Odande jednom skini test primere, textove, checkere, mozes cak i resenja i onda mozes da testiras na svom racunaru. Ako planiras da testiras, ja stvarno ne vidim da li postoji drugi nacin sem da odes na net i testiras ili skines primere i testiras off-line.
dKada dobijamo obavestenja o osvojenim poenima...!?
APosle zavrsetka takmicenja.
Daj budi malo tacniji...Petak,subota ??????
bKad odes na competition i started competition, tamo ti se odbrojava koliko je jos ostalo. treba inace da se zavrsi u ovu subotu u 13h.
De jel ima neko ideju za owaj zadatak magic .....uradio sam sve ostale samo mi jos on treba..pa ako neko moze da mi pomogne...
unapred hwala..ognjen...
A@Dumbe93:
Nemam ni ja ideju. :( Nazalost, zabranjena je diskusija oko zadataka za vreme takmicenja. Videcjemo kako se radi Magic posle takmicenja. :-)
Dja sam uradio deo...al kako swe wise radim tako me swe wise boli glawa...uostalom imamo jos 2 dana... pozz
modi na stranicu www.zrs.hr
Dja na owoj stranici ne widim nista korisno...aj mi daj url pa mozda i nadjem nesto...
DE jel znate kad je sledece takmicenje ???...
AJanuaru*. Ne znam sta kucam :)
b@Dumbe93: Nesto mi previse negativno pises za nekog ko hoce da mu neko pomogne. Pretpostavljam da si nov na forumima, ali ne mozes govoriti ljudima kako ti je sve mrsko i sve ti je tesko, a cekas da ti pomognu. Razumem da kucas na mobilnom, pa menjas 'v' sa 'w', ali pretpostavljam da imas tastaturu, pa ti je svejedno, a citkije je ako koristis 'v' - ovo je totalno subjektivno i moje misljenje :)
Dhvala na misljenju,samo ne razumem sto negativno pisem,ali postujem svacije misljenje...pozz...
bNajvise mi je bocnulo oko
"ma owaj serwer je sjeban totalno.."
Bitno je da ne mislis negativno ;)
Dnisam mislio negativno nego sam bio u zurbi oko takmicenja,pa sam bio malo u speedu...;)