← Back to topics
Topic

zadaci na prolaze

n
nikoki
Kada u treningu napisem program u pascalu ili c++ posle submit dela prve 2 stavke budu OK, ali kada dodje test-primer ne desava se nista. Kao da radi u beskonacnos i nece da prodje. Ista stvar sa drugih kompjutera prolazi bez problema... :S
A
Al3kSaNdaR
@nikoki:

Sad sam pogledao tvoj source za zadatak koji si odradio. Zbog cega si stavio

{$APPTYPE CONSOLE}
uses
SysUtils; ?

Nemoj to da stavljas, mozda je do toga greska, koristi Free Pascal za compile jer se ovde testira koristecji Free Pascal. Znaci podatke ucitavas sa standardnog ulaza i ispisujes na standardni izlaz, tj. ne koristis datoteke.
n
nikoki
Probao sam i tako. Probao sam i u c++. Nema razlike. Probao sam i preko drugog browsera. Nista. Isti kod sam slao sa grugih kompjutera i radilo je bez problema. Sta jos moze da bude problem? Koristim mozilu 5.0 i internet explorer 6.0...
b
boba5551
Koji zad je u pitanju? Mozda na kraju imas readln, scanf, cin ili nesto slicno i onda ceka na dodatni unos. Reci mi ime zad pa cu pogledati.
n
nikoki
Probao sam test zadatke. Za ispis broja i sume 2 broja. Nemam readln, proverio sam.
m
mfolnovic
Hmm, za ispis broja vidim da si poslao rjesenje, a uopce ne pise da si poslao kod za sumu ...
n
nikoki
U tome je, cenim, i problem... Nesto se negde izgubi usput. x)
D
DuXSerbia
Isto ovo se desava i mom drugu vec duze vreme. Ne moze da salje zadatke sa svog kompa, a kad ode na drugi sa potpuno istim kodom, posalje bez problema...
b
boba5551
@duxassassin:
Server prima iskljucivo source code i na serveru se kompajlira i pokrece sve, tako da je onda do racunara problem. Mozda ima problem sa netom, mozda je do njegovog browsera, ali to nema veze sa ovim sajtom, pogotovo ako bar sa jednog racunara server prima taj code.
n
nikoki
Ok, to je meni jasno, ali gde bi problem tacno mogao da bude na mom kompjuteru, kako da ga otklonim, ili kome da se obratim? Desava mi se da neke stranice takodje nece da otvori, tipa wikipedia, myspace, bilo je problema i sa hotmailom. Trenutno nece da radi ultimate-guitar.com. On kao da dovlaci stranicu u beskonacnost i nikako da je prikaze. Mislim da su slike na stranici problem. Posle nekog vremena (par nedelja) se ovo samo od sebe otklloni. Ja mislim da to ima nke veze, tj da ista stvar prvi problem u oba slucaja...
b
boba5551
Mislim da ovo nije pravo mesto da pitas o tome zasto tvoj browser ne radi :) Probaj neki drugi forum.
n
nikoki
Samo kazem da mislim da moze biti povezenoi pitam da li neko moze da mi pomogne/zna u cemu je stvar... (x