Da li bi mogla da se uvede nova sekcija sa zadacima za osnovce koja bi sadrzala zadatke koji bi mogli da padnu na takmicenjima za osnovne skole?
Zadaci za osnovce
O tome je bilo reci ranije, ali zapravo uvek je lakse naci jednostavnije zadatke nego neke slozenije. U tu svrhu bi recimo mogao da koristis zbirku za srednje skole od Milana Cabarkape ili ovde da radis zadatke sa okruznog. Ti zadaci su ti odlicna priprema za osnovne skole, mada nije na odmet raditi drzavno, SIO i medjunarodna takmicenja.
Ok, potrazicju zbirku za srednje skole od M. Cabarkape. Vidim da su zadaci sa okruznog negde tipa nasih zadataka za republicko, tako da mogu da se rade bez nekih vecjih problema. Meni je problem da radim neke zadatke sa visih rangova za srednje skole jer se javljaju stvari za koje sam prvi put cuo kada sam se registrovao ovde. :) ( BFS, DPS, DP, Hash ... )
Da li bi mogao da mi posaljes na mejl ( aleksandar.ivanovic.94@gmail.com ) neke primere i objasnjenja za stvari koje sam naveo gore. Takodje ako neko ima zadatke za vezbu neka mi posalje na mejl. :)
Unapred hvala. :)
Da li bi mogao da mi posaljes na mejl ( aleksandar.ivanovic.94@gmail.com ) neke primere i objasnjenja za stvari koje sam naveo gore. Takodje ako neko ima zadatke za vezbu neka mi posalje na mejl. :)
Unapred hvala. :)