Da, ali kad sam submitovao vidio sam da imaju dva primjera sa 0. MIslim na treningu. Sigurno su isti primjeri. Jednio sto sam zajebo je IT. Tu sam stavio fabs( fi - fy ) < 0.1, a trebalo je 0.000001. Et....
Sortiranje i dodele, kad se zavrsi ponovno testiranje... za oko sat vremena
Istestirano je pola poslatih resenja za sat i nesto. Druga polovina bi trebalo da ide brze, posto ima manje poslatih resenja za big digits (koji ima 50 primera) i za magic, koji ima 20 primera po 3 secunde
Ja koliko se secam sam napisao da nece biti N = 0 u nekom primeru i to je istina. Proverio sam ponovo test primere pa se javljam. Takodje sam napisao svima kojima to predstavlja problem u smislu resenja, kako da handluju bas problem gde se ukljucuje 0 kao resenje, a to je kada je K = 0, a ima 2 primera takva. Ne mogu da vidim ponovo forum history za takmicenje, ali ni u jednom momentu nisam slagao takmicare, a cak sam i napisao sta da dodaju da ne bi morali da misle da li im ta nula utice ili ne.
Slazem se da je moglo da bude jasnije i pise 1 <= N <= 1000 i slicno, sto ce ubuduce i biti tako. Bilo je manjih problema, pa se na kraju tako zavrsilo. Izvinjavam se takmicarima koje je to dovelo da zabune, ali ponavljam da sam se trudio da budem vise nego fer i napisao koji deo koda treba da ubaci takmicar i onda uopste ne misli o tome da li je nesto od toga 0 ili ne.
Pogledao sam i cini mi se da ti je niz manji nego sto treba za proste brojeve, a zato ti samo manji primeri i prolazi, a kasnije dobijas toliko da ti izlaz iz programa nije dobar. Veoma ti je necitak code, pa bi bilo lepo da nazubljujes ako zelis da ti neko drugi pogleda.
pa ako je deljiv sa 2, 100 % nije deljiv ni sa jednim parnim brojem tako da mozes to da iskoristis, a i ako znas da su prosti brojevi oblika 6k+1 i 6k-1 onda ce to jos ubrzati