Svaka čast za ovakav potez! :) Mnogo mi se dopada. Možete li neka detaljnija uputstva da okačite (ako uopšte može detaljnije)?
Shirt design! :)
Da... pripremam stranicu sa detaljnijim uputstvima
Super. Evo sad vidim i ovo za prevode zadataka... Racuna li se i onaj moj dosadasnji doprinos?
DA!
lepo, samo sto tek u martu, pa to ima jos mnoogo do tad :)
I da, sredi ovaj google ads malo lepse, mnogo oduzuje stranicu, nervira me :)
I da, sredi ovaj google ads malo lepse, mnogo oduzuje stranicu, nervira me :)
da.. to je tacno...
ovo sam na brzinu stavio...
verovatno ce da ide negde sa desne strane... videcemo...
ovo sam na brzinu stavio...
verovatno ce da ide negde sa desne strane... videcemo...
jel se vrijedi prevodenje na hrvatski? :P
Da li cje majce biti dostupne da se kupe? :) Ja nigde ne vidim to za prevodjenje. Ja mogu da prevodim zadatke sa engleskog na srpski i obrnuto. ;) Moj mejl je aleksandar.ivanovic.94@gmail.com , pa nek se admin javi ako treba pomocj. :)
kada udjes u training, pojavi se za prevodjenje
Ok, sad vidim. Hvala :)
Majce sam planirao da saljem za dobre rezultate na takmicenjima.
Medjutim mozda bude bila neka mala on-line prodavnica majica soljica i tako dalje da se nadoknade troskovi servera, etc...
Medjutim mozda bude bila neka mala on-line prodavnica majica soljica i tako dalje da se nadoknade troskovi servera, etc...
Ja cu sigurno poslati dosta razlicitih dizajna majice, a prevod... Prevodio sam do sad i jos cu. Valjda cu zasluziti jednu... ;-)
Ja sam onu sintaksu za formatiranje prevoda negde zaturio. Da ne bi svi korisnici trazili preko maila, ne bi bilo lose da se napravi jedna stranica sa opisom nacina na koji treba slati p[revedene zadatke, da ko pozeli moze odmah da pocne prevoditi, a ne da ceka tvoj odg.
Brze ce ici.
Brze ce ici.