← Back to topics
Topic

Bug

i
iggy91
Ovo sam daaaavno primetio, pa mi sve mrsko da napisem... Ne znam sta mi je sad pa sam se naterao. :)

Naime, kada se izvrsi ovaj niz radnji u tacnom redosledu:

1. otvori se "training" sa leve strane iz menija
2. otvori se bilo koja kategorija zadataka
3. otvori se bilo koji zadatk
4. pritisne se "Back" dugme u browseru
5. pokusa se otvoriti bilo koja kategorija za dataka (ili neki zadatak iz otvorene kategorije)

... bicete vraceni na Index stranicu. Admin je verovatno smislio da se u slucaju bilo kakvog bug-a (sto bi mi po .NET-u rekli "Exception") :) korisnik jednostavno redirektuje na pocetnu stranu, sto nije losa ideja. Ali, pomalo nervira sto ne mogu da koristim back dugme na z-treningu nesmetano...

Bila je jos jedna situacija (niz radnji) koji je isto tako vracao na index, ali nisam zapamtio... Cim se setim - pisem.
D
DuXSerbia
ima mnogo slucajeva kada pritisnes back, i pokusas da otvoris nesto, ono te vrati na index. Ako npr. otvoris neki zadatak, i citas ga jedno 10-15 min. ako pokusas da pogledas ko je sve uradio, on vraca na pocetnu :S
To i mene nervira, i moglo bi da se sredi...
i
iggy91
Tacno, to je ta druga situacija... Hvala, dux.
m
msantl
Meni se u Operi to isto događa, ali na drugom kompjuteru u FF mi se nijednom nije desilo.
d
demjan0001
ima jos jedna situacija sa back-om, to je kad se posalje zadatak i dokle on prolazi kroz test primere ti mozes da pritisnes back i on te vrati na zadatak, a ne gleda ti kao submit ...

to sam vec napisao admin-u i on je rekao da ce popraviti, ali jos uvek nije ...
t
turgond
Jeste, ako testiranje radi dugo, tipa za zkoren, cim vidis da neki ne valja, kliknes back il bilo sta, tipa postavku zadatka, prekida testiranje i ne zabelezi submit
a
adminModerator
@iggy:

to je bila odluka da bi strana sa treningom bila lightweight, videcu kako to da promenim, da bude lakse da se koristi

@duxa:

nakon 10-15 minuta ti istekne sessija u browseru, tako da je to kao da si se izlogovao, e, sada ako si kliknuo na remember kada si se ulogovao, ti budes ponovo ulogovan i prebacen na glavnu stranu. radicu i na ovome da sredim da radi bolje

@demjan:

to ce da bude promenjeno u najskorije vreme

HVALA SVIMA NA KOMENTARIMA
-Admin