Ovo sam daaaavno primetio, pa mi sve mrsko da napisem... Ne znam sta mi je sad pa sam se naterao. :)
Naime, kada se izvrsi ovaj niz radnji u tacnom redosledu:
1. otvori se "training" sa leve strane iz menija
2. otvori se bilo koja kategorija zadataka
3. otvori se bilo koji zadatk
4. pritisne se "Back" dugme u browseru
5. pokusa se otvoriti bilo koja kategorija za dataka (ili neki zadatak iz otvorene kategorije)
... bicete vraceni na Index stranicu. Admin je verovatno smislio da se u slucaju bilo kakvog bug-a (sto bi mi po .NET-u rekli "Exception") :) korisnik jednostavno redirektuje na pocetnu stranu, sto nije losa ideja. Ali, pomalo nervira sto ne mogu da koristim back dugme na z-treningu nesmetano...
Bila je jos jedna situacija (niz radnji) koji je isto tako vracao na index, ali nisam zapamtio... Cim se setim - pisem.
Naime, kada se izvrsi ovaj niz radnji u tacnom redosledu:
1. otvori se "training" sa leve strane iz menija
2. otvori se bilo koja kategorija zadataka
3. otvori se bilo koji zadatk
4. pritisne se "Back" dugme u browseru
5. pokusa se otvoriti bilo koja kategorija za dataka (ili neki zadatak iz otvorene kategorije)
... bicete vraceni na Index stranicu. Admin je verovatno smislio da se u slucaju bilo kakvog bug-a (sto bi mi po .NET-u rekli "Exception") :) korisnik jednostavno redirektuje na pocetnu stranu, sto nije losa ideja. Ali, pomalo nervira sto ne mogu da koristim back dugme na z-treningu nesmetano...
Bila je jos jedna situacija (niz radnji) koji je isto tako vracao na index, ali nisam zapamtio... Cim se setim - pisem.