Vise detalja o prijavljivanju/prijavljenima na http://www.yuoi.nis.edu.yu/index.html
Okruzno takmicenje i kvalifikacije
Bobo, kako da znamo ko se kvalifikovao, kad je se na Z-u šuška da je 1 poen dovoljan, a Prof. Urošević je spominjao 100 poena.
Drugo, da li može da se sačeka da prodje i III runda ili moram odmah sad da šaljem?
Drugo, da li može da se sačeka da prodje i III runda ili moram odmah sad da šaljem?
moj profa je poslao i nisam na spisku-.-
U tom slučaju piši kući propalo :))
A sta ako se uopste ne nadjemo na tom spisku do pocetka takmicenja, onda ne moze da ucestvujemo?
da posaljem opet prijavu sa svog, profesorkinog, cijeg god maila?? Niko ne koristi skolske mailove, i ne mogu da udjem u trag ni gde ni kad ni kome je stigla informacija za takmicenje.
Ko god ne može da se snadje u ovoj proceduri, nek pošalje meni na odule[majmunce]sbb[tacka]rs sa podacima:
ime i prezime (user name na Z)
razred i škola.
bodovi po quals ...
Subject : "podaci radi prijave za okružno".
Kad budem moje prijavljivao, prijaviću i Vas.
ime i prezime (user name na Z)
razred i škola.
bodovi po quals ...
Subject : "podaci radi prijave za okružno".
Kad budem moje prijavljivao, prijaviću i Vas.
@oduleodule: Propratni dokumenat, spremljen za prve kvalifikacije navodi da je dovoljno imati bar jedan poen.
@astrix: Provericu. Moguce da je bilo problem do mail servera (mada sumnjam), pa da je to razlog zasto nije stiglo. Mogu li da dobijem tvoje ime i prezime i koja si skola? U profilu ne pise prezime ni ime skole.
@duxassassin: Ne garantuje se pravo ucesca, sto ne znaci da osoba koja se ne nadje nece imati pravo.
@astrix: Provericu. Moguce da je bilo problem do mail servera (mada sumnjam), pa da je to razlog zasto nije stiglo. Mogu li da dobijem tvoje ime i prezime i koja si skola? U profilu ne pise prezime ni ime skole.
@duxassassin: Ne garantuje se pravo ucesca, sto ne znaci da osoba koja se ne nadje nece imati pravo.
Poslao sve podatke na boba5551 [a] gmail [d] com sa maila na koji je account registrovan.
Moj mejl je boba5555 [at] gmail [dot] com, pa ako ti nije problem da posaljes ponovo. Hvala.
Sry my bad, poslao sam na @z-trening.com a napisao pogresno...Poslao sam i na gmail sad.
Sredjeno ;)
Spisak prijavljenih ucenika je updatovan, pa pogledajte da li se nalazite na njemu. Ako ste prosli kvalifikacije, a ne nalazite se na njemu onda posaljite mejl sa vasim podacima.