← Back to topics
Topic

Okruzno takmicenje i kvalifikacije

b
boba5551
Vise detalja o prijavljivanju/prijavljenima na http://www.yuoi.nis.edu.yu/index.html
o
oduleodule
Bobo, kako da znamo ko se kvalifikovao, kad je se na Z-u šuška da je 1 poen dovoljan, a Prof. Urošević je spominjao 100 poena.

Drugo, da li može da se sačeka da prodje i III runda ili moram odmah sad da šaljem?
a
astrix
moj profa je poslao i nisam na spisku-.-
o
oduleodule
U tom slučaju piši kući propalo :))
D
DuXSerbia
A sta ako se uopste ne nadjemo na tom spisku do pocetka takmicenja, onda ne moze da ucestvujemo?
a
astrix
da posaljem opet prijavu sa svog, profesorkinog, cijeg god maila?? Niko ne koristi skolske mailove, i ne mogu da udjem u trag ni gde ni kad ni kome je stigla informacija za takmicenje.
o
oduleodule
Ko god ne može da se snadje u ovoj proceduri, nek pošalje meni na odule[majmunce]sbb[tacka]rs sa podacima:

ime i prezime (user name na Z)
razred i škola.
bodovi po quals ...

Subject : "podaci radi prijave za okružno".

Kad budem moje prijavljivao, prijaviću i Vas.

b
boba5551
@oduleodule: Propratni dokumenat, spremljen za prve kvalifikacije navodi da je dovoljno imati bar jedan poen.

@astrix: Provericu. Moguce da je bilo problem do mail servera (mada sumnjam), pa da je to razlog zasto nije stiglo. Mogu li da dobijem tvoje ime i prezime i koja si skola? U profilu ne pise prezime ni ime skole.

@duxassassin: Ne garantuje se pravo ucesca, sto ne znaci da osoba koja se ne nadje nece imati pravo.
a
astrix
Poslao sve podatke na boba5551 [a] gmail [d] com sa maila na koji je account registrovan.
b
boba5551
Moj mejl je boba5555 [at] gmail [dot] com, pa ako ti nije problem da posaljes ponovo. Hvala.
a
astrix
Sry my bad, poslao sam na @z-trening.com a napisao pogresno...Poslao sam i na gmail sad.
b
boba5551
Spisak prijavljenih ucenika je updatovan, pa pogledajte da li se nalazite na njemu. Ako ste prosli kvalifikacije, a ne nalazite se na njemu onda posaljite mejl sa vasim podacima.