aProsao mi je zadatak, ali sigurno nije tacan. Evo primera:
5
5 7 0 30 -20
2 9 30 50 0
Meni izbacuje
2 5
a treba da bude 1 5
Poslednjih 5 test primera mislim da si pravio da paze na taj raspored, ovo ne bi trebalo da prodje...
dhvala na obavestenju...
u poslednjih 5 test primera nisam pazio na taj redosled, nego sam pravio random test primere ...
na takmicenju nikom nisu prosla poslednjih 5 test primera, jer su prvo bili pogresni, pa sam ih promenio, a jedino je trebalo da prodju kalinovo, ali posto je jedan pogresan bio u feedback-u onda je on poslao drugo resenje kako bi prosao feedback ... a meni nisu prosla jer sam slucajno obacio pogresno svoje resenje, a ne dobro.
mada njegov kod ne prolazi ovaj test primer.
meni prolazi ovaj test primer, sto znaci da nema pogresnih test primera (mislim da je moje resenje skroz tacno), jedino sto nema zeznutih test primera ...
Kada stignem ubacicu par zeznutih test primera, cisto da ne prolaze losa resenja, i recicu adminu da regrade-uje zadatak (ne i takmicenje !!!, jednostavno na takmicenju nije bilo zeznutih test primera, a ni ne bi puno promenilo)
aU pravu si. Oke, onda samo promeni cisto da ne prolaze netacna resenja, ubaci dovoljno jedan zeznut test primer. Pozdrav! :)